tiistai 5. helmikuuta 2013

Brisbane!

Aika menee täällä hurjan nopeesti, ja tuntuu että oon tehnyt jo vaikka mitä. Koitan saada ainakin joitakin parhaita paloja laitettua tänne blogiin. Mulla tulee nää tekstit vähän viiveellä. Tässä teille kuvia mun ekasta päivästä Brisbanessa. Mun lapsuudenystävä Hanna asuu siellä ja on ollut tosi hienoo nähdä Hannaa pitkästä aikaa. Menin heti ekalla viikolla Brisbaneen Hannan luo missä hän asuu miehensä kanssa. Ne on siellä sit vienyt mua ympäri paikkoja. Kiitos siitä :) Oon tutustunut myös Hannan ystäviin jotka on aivan ihanii ihmisiä.

I´ve been spending time in Brisbane with my childhood-friend Hanna. I´ve also got to know her lovely friends. I´m so thankful for Hanna, Jono and their friends taking me around!

Nautittiin päivästä Brisbanessa Hannan ystävän Skyen luona uiden ja syöden.

We enjoyed a sunny day at Skyes place.Sitten lähdettiin Brisbaneen erilaisille näköalapaikoille.


Skye and me


Päivään mahtui paljon muutakin mutta tässä muutamia otoksia :)

9 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä jälleen! <3 Kadehdin niin tota lämpöä, täällä vaan on kylllmä (vaikka nollassa lähes mennäänkin;)) Tosi kiva et sulla on noita tuttuja siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katoin et olit kutonut hineot villasukat kylmyyttä lievittämään :) joo on kyl tosi kiva et Hanna on täällä ja et sen kavereista on tullut myös mun kavereita :)

   Poista
 2. Onpa kiva kun oot päässyt näkemään ja kokemaan paikallista eloa siellä! Mahtavia maisemia! :) tulee taas lisää lunta... argh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oonkin kuullut et siel on aika lumimyräkkä.. koita kestää! On kyl ollut hienoa kun on päässyt näkemään paikallista eloa.. :)

   Poista
 3. Ihanaa Kaisa, että nautit joka hetkestä :) Terkuin Niina kylmästä Kalaholmasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina, nautin kyllä ihan täysillä :) koita kestää kylmyydessä ja mukavaa kotona oloa <3

   Poista
 4. Alkaa rusketukses jo näkyä! Ootko päässyt jo surffaamaan ;)
  Terkut multa ja meen Eveltä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos vähän jo näkyy :D en oo kyllä ottanut täällä oikeen aurinkoa mut pakostikin väriä tulee kun harjottelussa oon päivittäin ulkona :) Kiitos sano Evelle kans terkkuja <3

   Poista
  2. Niin ja en oo vielä surffannut, toivottavasti pian :D

   Poista