lauantai 9. helmikuuta 2013

Australia Day

Pääsin viettämään 26.1. Australia Dayta Skyen luokse. Ohjelmassa oli mm. grillailua, uimista, kriketin peluuta, musiikin kuuntelua ja rentoa hengailua. Harmi vaan kun sattui olemaan sateinen päivä, niin ei päässyt nauttimaan auringosta.  Radioasema Triple J:llä on ollut parhaiden kappaleiden äänestys käynnissä ja Australia Dayna radioasema soitti Hottest 100 -listan ja sitä kuunneltiin sitten päivän mittaan. Se tuntui olevan aika iso juttu täällä asuville. Kaikki odotti että mille sijalle oma äänestyskappale on päässyt. Oli kyllä kiva ilta. Mä aattelin että Of Monsters And Menin Little Talks  -kappale olis voittanut kun se tuntuu soivan koko ajan joka paikassa. Ihan hyvin silti arvattu kun se oli sijalla 2. Tosta linkistä pääsee radiokanavan sivuille katsomaan musavideon ja koko Hottest 100 -listan.

Skye, minä, Hanna ja Bek

Skyen äiti oli tehnyt vaikka mitä hyviä ruokia!


Pavlova

Australialaisia herkkuja jälkkäriksi!  

Ihme kun mun kuvat on taas vähän ruokapainotteisia :D Oli kyllä hyviä ruokia! Sain maistaa ekaa kertaa kuuluisaa Australialaista Pavlova -kakkuakin. Jäätiin vielä Skyen luo yöksi porukalla. Oli kivaa!

Thank you Skye and your family for fun Australia Day and amazing food! :D

2 kommenttia:

  1. Nam mitä ruokaa! Tuli itellekki kauhee nälkä;D ihan hassuu että oot kohta ollu siellä jo kuukauden, aika menee tosi nopeesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh ;D Joo aika menee jo melkein liian nopeesti!

      Poista