torstai 24. tammikuuta 2013

Gold Coastilla ollaan!

Vasta vähän yli viikon oon ollut Australiassa ja tuntuu että oon kokenut jo vaikka mitä! Heh, mun valmistautuminen tänne tuloon ei ollut kovin järkevää. Katsoin telkkarista ohjelmia kuten Australian rajalla, jotta lentokentälle tuleminen jännitti, Bondi beach, jotta en uskalla mennä mereen uimaan ja sitten vielä luonto-ohjelmaa Australian tappavista eläimistä. No, lentokentällä kaikki meni hyvin eikä siel ollut mitään erikoista syynäystä kuin maihinnousukortin täyttö. Siellä kyllä meni aikaa, sai jonottaa melkein pari tuntia että pääsi lentokentältä pois. Muuten lennot ja matkatavaroiden odottelu on mennyt menolennoilla tosi sujuvasti. Mua oltiin vastassa kentällä mikä oli tosi kiva juttu, ei tarvinnut väsyneenä miettiä että mihin seuraavaksi. Nukuin lennolla Singaporesta Gold Coastille vaan tunnin. Kateellisena katoin kun mun vieressä kaks naista nukkui koko lennon ajan! Se kesti vajaan kahdeksan tuntia.

Oli aika uskomaton fiilis kun ajettiin rantaa pitkin mun asuinpaikkaan. Ja oli outoa istua kuskin puolella ilman rattia kun täällä on ratti oikealla ja ajetaan vasenta puolta. Pikku hiljaa siihen alkaa tottua. Asun ihan rannan läheisyydessä, aika luksusta. Päätin mennä heti ekana päivänä kävelemään rannalle, oli aika pilvinen päivä mutta ihana lämmin ilma silti.


Tokana päivänä pääsinkin jo ottaan aurinkoa! En kyllä ollut kun ihan vähän aikaa aamulla. Koitin koko ajan laittaa aurinkorasvaa mut jotenkin vaan onnistuin jättämään jotkut kohdat rasvaamatta. Heh illalla huomasin et mul oli otsassa, selässä ja kaulassa punaset viivat kun olin ollut vähän huolimaton rasvaamisen kanssa.Että rantakuvia näin aluksi! Paljon kaikkea muutakin oon tehnyt mutta niistä lisää myöhemmin :)

10 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää ja kuulostaa :) Vitsi jos olis rahaa, ni tultas käymään siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä.. nyt lottoamaan ja lentolippui varailee :D

   Poista
 2. Kivoja rantakuvia :) Älähän polta itseäs, sulla on vielä paljon aikaa ottaa aurinkoa! ;)

  Terkkuja!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Yritän olla polttamatta ;) terveisii kaikille<3

   Poista
 3. Terkkuja täältäkin!! :) Näyttää hienolta paikalta! Rantakin tosi siisti, eikä näy paljoa muita ihmisiä :) Aika kivaa asua ihan lähellä rantaa! Täällä on kans lähes yhtä hienot ilmat siellä!! :)

  <3 Katriina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toi ranta on niin iso että sieltä löytää kyl paikkoja mis ei oo muita ihmisiä :) ihan mahtavaa kyl asua lähellä! Juu siel ollaan ehkä hiukan eri lämpötiloissa... :) <3

   Poista
 4. Tää blogi oli kyllä hyvä keskintö! Oi että ranta ja maisemat näyttää ihanilta ja säkin tietty ;)! Oon niin ilonen sun puolesta että toi asunto juttu selvis niin hyvin :)

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu pitäis vaan vähän useemmin koittaa kirjotella mut enköhän mä taas pian saa aikaseks :) heh kiitos :) joo tosi kivaa kyllä kun ei tartte alkaa metsästää asuntoo! Onnea kirjotuksiin ja tuleviin pääsykokeisiin <3

   Poista