perjantai 8. helmikuuta 2013

Kuvia!


Tässä muutamia kuvia täällä viettämästäni ajasta.

Bek, Hanna ja minä iltaa vietättämässä Brisbanessa.


Southbank

Southbank on Brisbanessa keskellä kaupunkia oleva hiekasta tehty uimapaikka. Hieno paikka! Sinne olis kiva mennä joskus päivälläkin uimaan.

Pääsin myös Somerset -järvelle, jossa kokeilin wakeboardingia! Se oli niiiin siistiä! Musta otettiin myös kuvamateriaalia laudan päällä mutta valitettavasti en oo vielä saanut niitä itselleni :D Tässä kuitenkin kuvia järven upeista maisemista. Käytiin Skyen kanssa kahvittelemassa meren äärellä.


 Ranta <3


Aamulenkillä.

...ja herkuttelua.


Tässä  mua lähellä on iso Pacific fair -ostoskeskus. Oon käynyt siellä muutamana päivänä. Siellä on mm. ihana Typo -kauppa josta ostin kuvassa näkyvän mintun vihreen kalenterin. Sieltä olis voinut lähtee kyllä kaikkee muutakin mukaan!


 


Oon nyt ollu harjottelussa kolme viikkoa ja oon tykännyt tosi paljon! Avustan kehitysvammaisia liikunta-aktiviteeteissa. Tähän mennessä harjottelupaikka on vaikuttanut unelma-työpaikalta. Täällä on mennyt muutenkin mukavasti. Asun talossa jossa mulla on oma huone. Keittiön ja kylpyhuoneen jaan 6-vuotiaan pojan ja tämän isän kanssa. Lämpöä on riittänyt mutta oon nähnyt myös millasia myrskyt on täällä päin. Tulvat ja myrsky on tehneet tuhojaan. Puita on kaatuillut ja rantoja ja kouluja on ollut suljettuina. Täällä on kyllä siitä huolimatta ollut tosi hienoa ja ihan hirvittää kun aika menee niin nopeesti! Tällä hetkellä on sellanen olo että voisin olla täällä vielä toisetkin kolme kuukautta. Tietenkin rakkaita tulee välillä ikävä mutta skype helpottaa asiaa. Nyt nukkumaan!


4 kommenttia:

 1. Ihanaa, uusi blogipäivitys! <3 Ah mitä kesäisiä kuvia! Laita kuvaa kans sieltä sun kämpiltä! Toi Typo on kyl ihana, shoppailin Singaporessa sieltä siistejä kortteja :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih <3 Joo pitää laittaa! Muutenkaan ei oo ihan ajan tasalla vielä blogi mutta kun on pakkomielle laittaa kaikki oikeessa aikajärjestyksessä niin hiljaa hyvä tulee :D Hei vitsit mä ostin niitä kortteja kans! Ne on ihania! :)

   Poista
 2. Näyttää tutuilta maisemilta ja monta kertaa myös lenkillä käyty, aikasin aamulla on parasta! Eiks oo kummallista kun on kesä, mut pimee tulee niin aikasin?? Kerropa terkkuja Rec&Sportin tyypeille multa!! Nauti olostas :) -Linda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan hauska kattoo tuttuja maisemia :) Juu aikasin aamulla on kivoin kun on valosaa eikä oo vielä ihan niin kuuma :) joo vähän erilaista on kun Suomessa kesällä! Juu kerron!! Kiitos nautin ja nauti olostas myös siellä :)

   Poista