torstai 28. maaliskuuta 2013

Great Barrier Reef

Mun unelma toteutui, ja pääsin Great Barrier Reefille snorklaamaan! Ja niin hienoa, että vielä Valtterin kanssa. Ensin ajattelin että oltais menty rannikkoa pitkin pitkälle pohjoiseen, mutta löydettiin pieni Lady Musgrave Island vähän lähempää, johon päädyttiin reissaamaan.

Lähdettiin reissuun auringonnousun aikaan.

Yövyttiin kylässä nimeltään Seventeen Seventy. Nähtiin siellä upee auringonlasku.Tällanen kaveri tuli moikkaa meitä hostellille.
Matka saarelle ei mennyt ihan putkeen. Sinne mentiin kaksikerroksisella laivalla, matka kesti tunnin ja 40 minuuttia. Laiva oli tosi keikkuva, eikä ollut hyötyä meidän ottamista matkapahointivointipillereistä... Onneksi snorklauspaikalle päästyämme vointi muuttui paremmaksi, ja heti kun hyppäsi veteen tuli paljon parempi olo!


Tästä saaresta tuli mun mielestä vähän Lost mieleen...Noiden simpukoiden sisässä oli jotain eläviä olioita (huom. Bilsa kymppi), ne oli aika jänniä, harmi kun ei oo parempaa kuvaa...Tuntui oudolta uida kalojen kanssa, kun yleensä on tottunut että niitä hätistellään pois jos ui luonnonvedessä. Snorklattiin molemmat ensimmäistä kertaa ja tykättiin tosi paljon! Pitää päästä kokeilemaan uudelleen! Upeinta oli, kun näin jättiläiskilpikonnan uivan ihan mun alapuolella! Ja vesi oli ihanan turkoosia ja kirkasta.

Oli tosi upee reissu. Meitä suosi hyvät ilmatkin. Tutustuttiin myös tosi mukaviin brittiläisiin poikiin, joihin uskon että tullaan olemaan myöhemminkin yhteydessä.

Nyt Valtteri onkin palannut Suomeen, ja mulla on viimeiset viikot harjottelussa. Tulee varmaan olemaan tosi haikeeta viimisenä päivänä. Tänään tuli jo pari kertaa kyyneleet silmiin, kun tajusin etten oo siellä enää kauaa, vaikka mulla on vielä kaks viikkoa jäljellä! Oon tutustunut niin mahtaviin tyyppeihin! Kauheeta olla tällanen itkupilli mut eihän sille mitään voi :D

Hyvää pääsiäistä kaikille!

9 kommenttia:

 1. Heippa!! Kiva kuulla ja nähdä mitä ootte ja oot siellä tehnyt.. :) Ja upean näköisiä luontokuvia!! On mennyt ihan hujauksessa aika, minkä oot ollut siellä.. Kivaa nähdä jo aika pian! Terkut!

  :) Kata & Jouni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ollaan kyllä nähty upeita paikkoja :) on kyllä mennyt niin nopeesti tää aika, ja loma meni ihan silmänräpäyksessä. Joo kivaa pian nähdään!! :)

   Poista
 2. Näyttää kyl aivan ihanalta! Kivaa pääsiäistä sinnekin, nauti viimisistä viikoista täysillä! Täällä sua jo ootellaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos yritän nauttia, nyt oon vaan hiukan kipeenä.. :/ toivottavasti menee pian ohi! Kivaa pian nähdään <3

   Poista
 3. Nauti viimisistä viikoista! Pian ootkin jo kotona:) Upeita kuvia ja varmaan ihan mieletöntä tuo snorklaus. Ja se jättikilppari. Vau.

  Pian nähdään<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nautin! Juu snorklaus kilpparin kanssa oli kyl upeeta. Niimpä pian nähdään!<3

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista