sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Ah lomailua

Taas on jäänyt koneella oleilut vähälle, ja paljon asioita kirjottamatta! Mistäs sitä alottaisi.. Valtteri tuli tänne lomailemaan niin ollaan saatu nähdä Australiaa yhdessä. On ollut tosi hienoa!
Koulun tukien takia, mun pitää olla reissussa yli kolme kuukautta, mutta harjottelu ei kestä ihan niin kauan, joten sain pitää muutaman lomaviikon. Jos olis mahdollista niin olisin kyllä halunnut pitää useammankin.

Mentiin ensimmäisenä lomaviikonloppna Byron Bayhin, josta puhutaan vähän niinkun "hippikaupunkina". Mun kaveri Skye pyysi meitä mukaan telttailemaan ja onneks mentiin, oli tosi kivaa! Byron Bayssa on paljon surffareita ja siellä on tosi hyvä ranta surffaamiseen. Opeteltiin itekin vähän surffaamaan! Siellä on myös Australian itäisin kohta. Siellä on paljon tosi kivoja kauppoja ja kahviloita. Ja ihmiset on tosi rentoja ja ystävällisiä 


Lovely SkyeByron Bay lighthouse


Ollaan käyty myös Gold Coastin teemapuistoissa. Seaworld on vesieläinpuisto jossa on myös eri näytöksiä. Oltiin kattomassa mm. delfiinishowta, mikä oli aika hauska. Käytiin myös Wet´n´wild -vesipuistossa, missä on hurjia vesiliukumäkiä. Mä en tietenkään uskaltanu mennä hurjimpiin liukumäkiin, mut Valtteri meni sit munkin puolesta. Mun lemppari oli sellanen "joki" missä makoiltiin uimarenkaan päällä ja liu'uttiin hitaasti virtaa pitkin, heh :D mut kyl mä joitakin pahempiakin testasin! Mutta just kun Valtteri oli melkein saanut suostuteltua mut sellaseen laitteeseen jossa on pudotus suoraan alaspäivän ja siitä kiemurteleva liukumäki, joku mies juuttui luikumäen putkeen! Eli se liukumäki jäi multa kokematta... Sadepäivinä ollaan käyty muutamassa ostoskeskuksessa ja aurinkoisina päivinä ollaan nautittu Gold Coastin rannasta ja kierrelty ympäriinsä.

Seaworldissa. Vähän kävi sääliks tota jääkarhua..


 


Gelato-jäätelöä
Tässä kuulumisia tältä erää! :)


2 kommenttia:

  1. Niin ihanaa!!! <3

    Voi jääkarhua :C Mullakin käy usein sääliks moniakin eläintarhoja eläimiä, mutta toi eläin ei kyllä kuulu sinne...

    VastaaPoista